Mak Albania Hotel *****

Az 5 csillagos Mak Albania Hotel egy bevásárló- és szórakoztató komplexumban, Tirana szívében várja vendégeit. A kellemes kikapcsolódást fitneszközpont, 2 úszómedence, zongorabár és étterem is szolgálja.

A tágas, fényűző szobák és lakosztályok sötétre pácolt fapadlóval, légkondicionálással, síkképernyős TV-vel, minibárral és hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A szobák saját fürdőszobáiban ingyenes piperecikkek és hajszárító biztosított.

A vendégek ingyenesen edzhetnek a fitneszközpontban, különféle italokat fogyaszthatnak az Infinity zongorabár és lounge területén, valamint fúziós ételeket kóstolhatnak a Metropolitan étteremben. A közös helyiségekben díjmentes a wifi.

Az Elnöki palota mindössze 2 perces sétára helyezkedik el. A szálloda közelében számos nagykövetség és üzleti központ, továbbá bárok, üzletek és éttermek találhatók. A Tiranai Nemzeti Park közvetlenül a szálloda előtt terül el.

Tirana központja alig 10 perces sétára, Tirana nemzetközi repülőtere pedig 20 perces autóútra fekszik. A szálloda autóbérlést is kínál.