La Bohème Hotel ****

A Tirana híres Blloku negyedében épült La Bohème Hotel à la carte étteremmel, valamint gyógy-, wellness- és fitneszközponttal várja vendégeit. A modern bútorokkal berendezett szobák ingyenes wifivel rendelkeznek.

A szobák síkképernyős kábel-TV-vel, széffel és minibárral is várják a vendégeket. Minden szobában kiváló minőségű ágynemű, valamint fürdőszoba áll rendelkezésre zuhanyzóval, hajszárítóval, papuccsal és ingyenes piperecikkekkel. Néhány szobához konyhasarok és étkező tartozik.

A Hotel La Bohème 24 órás recepciót és minden szobatípus esetében à la carte reggelit kínál. Szauna és Technogym gépekkel felszerelt edzőterem ingyenesen vehető igénybe.

A szálloda a népszerű bárokkal és klubokkal teli Blloku szórakoztató negyedben található, számos étterem közelében. A Művészeti Akadémia, Tirana egyeteme és az elnöki palota 300 méteres sugarú körben található.

A recepción kirándulásokat és vezetett túrákat is szerveznek. Ingyenes parkolási lehetőség a helyszíni mélygarázsban biztosított. A fő buszpályaudvar 200 méterre található a szálláshelytől. Tirana repülőtere 19 km-re fekszik. Reptéri transzfer felár ellenében áll rendelkezésre.