Tirana International Hotel ****

A közvetlenül a jól ismert Szkander bég téren található Tirana International Hotel & Conference Center elegáns szálláslehetőségekkel, valamint egy szaunával, gőzfürdővel, fitneszteremmel és fedett medencével felszerelt wellnessközponttal várja a vendégeket. Az épület egész területén ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, a vendégek kényelmét pedig ingyenes parkolási lehetőség is szolgálja.

A szálloda kényelmesen megközelíthető helyen a tiranai Városháza, a Gazdasági Minisztérium, az Igazságügyi Minisztérium és a Honvédelmi Minisztérium közelében található. A Nemzeti Múzeum, az Operaház és a Műcsarnok egyaránt mindössze pár lépésre helyezkedik el.

A Tirana International szálloda minden modern berendezésű szobája és lakosztálya fapadlóval, minibárral, íróasztallal és Smart TV-vel felszerelt. A legtöbb szobából csodálatos kilátás nyílik Tirana központjára.

A La Pergola Terrace Bár étteremben hagyományos albán, valamint nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel. A terasz egyedülálló lehetőséget kínál, hogy reggelijét, valamint a Tirana főterére nyíló lélegzetelállító kilátást egyszerre élvezze.

A szálloda konferencia központja egyedülálló Albániában. A modern berendezésekkel felszerelt, 11. konferenciateremnek otthont adó létesítmény akár 500 résztvevő befogadására is alkalmas.

A Tirana International Hotel saját taxi szolgáltatást nyújt, Mercedes Benz típusú gépjárművekkel és megfizethető tarifákkal. A wellnessközpontban hivatásos gyógytornászok, valamint különféle masszázsok állnak rendelkezésre.

Tirana repülőtere 21 km-re található. Durres városa 30 perces autóútra fekszik a Tirana International Hoteltől.