Sar’Otel Hotel & SPA ****

Tirana központjában, a Skenderberg tértől rövid sétára található Sar’Otel, amely saját bárral, közös terasszal, ingyenes wifivel és biztonságos parkolóval rendelkezik. A vendégek az úszómedencét díjmentesen igénybe vehetik, a szaunát és a törökfürdőt pedig felár ellenében.

A Sar’Otel összes szobája modern berendezésű, igazán világos. Mindegyik rendelkezik síkképernyős TV-vel, légkondicionálóval, minibárral, íróasztallal és székkel. A saját fürdőszoba zuhanyzós. A szobák többsége erkéllyel rendelkezik.

Reggelit mindennap felszolgálnak, mely helyi finomságokat vagy gluténmentes ételeket tartalmaz. A szálloda üzleti előadóteremmel is rendelkezik. Különféle éjszakai klubok találhatók a környéken, és a közelben kirándulásokat szerveznek az utazási irodák.

A vendégek a medencét (nem fűtött) ingyenesen vehetik igénybe, az Albán Nemzeti Múzeum pedig 150 méterre található. A vendégek ellátogathatnak a Képzőművészeti Galériába, valamint rövid sétára találják a Petrela- és a Preza-kastélyt.

A helyi buszok 100 méterre állnak a szállodától, a főpályaudvar pedig 600 méterre található. A Tirana nemzetközi repülőtér 18 km-re fekszik.