Boutique Hotel Vila Alba ****

A butikhotel ingyenes wifivel és díjmentes, privát, külön a vendégek számára fenntartott parkolási lehetőséggel várja vendégeit Tirana óvárosának szívében.

A Boutique Hotel Vila Alba szobái nagy belmagassággal rendelkeznek, berendezésük pedig a klasszikus, valamint a modern stílus kombinációját ötvözi. A légkondicionált szobák síkképernyős TV-vel, széffel és minibárral felszereltek. A saját fürdőszobákban küszöb nélküli zuhanyzó, ingyenes piperecikkek és hajszárító is rendelkezésre áll. Néhány szobához erkély is tartozik.

A szálloda területén a nap 24 órájában nyitva tartó recepció, vasalási és mosási lehetőség, szobaszerviz, valamint üzleti és tárgyalótermek is gondoskodnak a kényelemről. A vendégek a szálloda koktélbárjában kapcsolódhatnak ki, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra, a kertben található lounge kávézóban pedig az ülősarokban ülve könnyű ételeket és osztrák süteményeket fogyaszthatnak. A földalatti borospince borkóstolókkal várja az ínyenceket.

A belváros 2 perces sétára található Boutique Hotel Vila Alba épületétől. Számos látványosság, mint például a Nemzeti Könyvtár, a Nemzeti Múzeum és a Színház, valamint a különböző kulturális és történelmi épületek, mind csupán néhány lépés távolságra helyezkednek el.

A szállodától 5 percre egy nagyobb bevásárlóközpont is található. A buszpályaudvar gyalog 7 perc alatt érhető el, míg a vasútállomás 1,5 km-re található. Tirana repülőtere 18,5 km-re van.