Rogner Hotel Tirana *****

A Rogner Hotel Tirana kiváló helyen fekszik, az egyik fő körút mentén, Tirana szívében. A fő kormányzati intézmények és üzleti központok gyalogosan is elérhetők. A szállodát 30.000 m²-es mediterrán kert veszi körül, és egész területén ingyenes nagy sebességű wifi érhető el.

Valamennyi szobában műholdas csatornák vételére alkalmas nagy felbontású LED TV, extra nagy ágynemű, minibár és íróasztal található. A természetes fabútorokkal berendezett szobák nagy ablakokkal és ülősarokkal rendelkeznek, és a kertre vagy a körútra néznek. Ingyenes víz, valamint kávé- és teafőzési lehetőség biztosított.

A Rogner Hotel Tirana éttermében mindennap reggelit szolgálnak fel. Ebédre és vacsorára osztrák és mediterrán à la carte finomságokat, valamint helyi ételeket kínálnak.

A vendégek a szálloda pálmafák között fekvő medencéjében lazíthatnak, valamint teniszpálya, wellness- és törökfürdő központ, szauna és edzőterem várja őket.

Igény esetén transzferszolgáltatás biztosított a tiranai Teréz Anya repülőtérre. A Nemzeti Történeti Múzeum mindössze 700 méterre fekszik.

A nagyszerű szolgáltatásokat, többek között concierge-szolgálatot is nyújtó Rogner Hotel Tirana a vendégek kedvence.